fbpx
chatgptnedir

Chat GPT-4, OpenAI tarafından geliştirilmiştir. Bununla birlikte büyük dil modellerinin dördüncüsü olarak tanımlanır. GPT-4, görüntüleri girdi olarak kabul eden bir sisteme sahiptir. Bununla birlikte GPT-3 ve GPT-3.5 tek bir modalitede çalışıyordu. Bu nedenle kullanıcılar yalnızca yazarak soru sorabiliyordu.

OpenAI, yeni görüntü işleme becerisinin yanı sıra Chat GPT-4’ün insan düzeyinde performans sergilediğini vurgulamaktadır. Ayrıca GPT-4, 25.000 kelime ve üzeri metin işleme kapasitesindedir. Bu sürüm; uzun içerik oluşturma, belge arama, analiz ve genişletilmiş konuşmaları içeren daha fazla sayıda kullanım alanı için umut vaat etmektedir. Bu noktada ise Chat GPT-4 nasıl kullanılır konusu son derece merak edilmektedir. RDC Partner olarak bu yazımızda, Chat GPT-4 hakkında merak edilenleri sizler ile paylaşacağız.

Chat GPT-4 Nasıl Kullanılır?

Chat GPT-4 kullanımı gündemde bir konudur. Kullanımı birkaç adımla ifade edilebilecek bu GPT sürümü için detaylar şu şekildedir:

  1. OpenAI web sitesini açmalısınız.
  2. Üyeliğiniz yoksa, adımları takip ederek üyelik oluşturmalısınız.
  3. Premium sürüme sahip olmak için, kenar çubuğundan ”Upgrade to Plus” seçeneğini seçerek yükseltme yapmanız gerekir.
  4. Yükseltme seçeneği ile ücretsiz ve premium sürümler arasında bir karşılaştırma göreceksiniz.
  5. Ödeme aşamasından sonra sohbet robotunun en son sürümüne tam erişim elde etmeniz mümkün hale gelecektir.
  6. Yeni sohbet sürecinde bir açılır menü ise size eski modellerden birini veya GPT-4’ü kullanma seçeneği sunmaktadır. 

Chat GPT-4’ün diğer modellerden daha yavaş olmasının yanı sıra OpenAI‘ın bu modeli şu ana kadar geliştirişmiş en güçlü sürüm olarak ele alınmaktadır.

İlginizi Çekebilir: ChatGPT Nedir?

Chat Gpt-4 Ücretli mi?

Chat GPT-4 ücreti aylık olarak 380 TL tutarındadır. Bunun yanı sıra üye olduktan sonra herhangi bir bekleme süresi bulunmaz ve uygulama kullanılmaya başlanabilir. Kısacası Chat GPT-4’e ücretsiz erişim mevcut değildir.

RDC Partner olarak bu yazımızda, Chat GPT-4 hakkında merak edilenleri sizler ile paylaştık. Yazılım çözümlerimizden faydalanmak, ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.